Vrijeschool Parcival is de vrije school van Hoorn en Omstreken

Basisschool Parcival is de vrijeschool van Hoorn en omstreken

Academie voor Ouders Hoorn 2019-2020

Wil jij meer weten over de achtergronden van vrijeschool onderwijs?

De Academie voor Ouders Hoorn is in 2017 enthousiast en succesvol gestart met 2 leerjaren bestaande uit 4 zaterdagen met een mooi programma voor vaders, moeders, leerkrachten, opvoeders, geïnteresseerden en alle anderen die met kinderen werken.

Als vervolg daarop én om iedereen met minder beschikbare tijd in de weekenden gaan we nu vol energie door met het aanbieden van leerzame ochtenden van 9.30-12.30 uur waarbij verschillende thema’s worden aangeboden;

• 12 oktober 2019 Temperamentenleer door Loek Dullaart
  • 2 november 2019 Seizoentafellampje maken door Suzan Blomsma
  • 25 januari 2020 Ontwikkelingsfasen door Jan Alfrink
  • 15 februari 2020 Ziek zijn, kinderziekten en vaccineren door Rieneke Boerwinkel
  • 14 maart 2020, Workshop Bloemenmeisje of Seizoentafellampje
  • 14 mei 2020, Avondlezing Je kind als spiegel door Saskia Markestein, aanvang 19.30 uur
  • 13 juni 2020, Wilde eetbare planten plukken met Leoniek Bontje

De ochtenden zijn inclusief verwennerij bij de koffie en bovenal mensen met dezelfde interesse net als jij!

Je kunt je opgeven per ochtend, afhankelijk van je interesse.

De kosten bedragen € 15,- euro per ochtend contant te betalen op de dag zelf.

Opgeven tot 1 week van tevoren per email. De ochtenden gaan door bij een minimum van 8 deelnemers.

Heb je interesse? Meld je dan aan via academievooroudershoorn@gmail.com

We gaan ervan uit dat ieder die zich aanmeldt komt en betaald om te voorkomen dat jouw gereserveerde plekje voor iemand anders had kunnen zijn.

Volg ons ook op https://www.facebook.com/academievooroudershoorneo/