Tellen is
leuker als je
erbij danst.

home

Lentebazaar 2019

Parcival Lentebazaar

Datum: 6 april 2019
Tijd: van 10.30 tot 14.30 uur
Plaats: in en om de school.

Kom je ook? Iedereen is welkom!

Jaarlijks wordt in en om het schoolgebouw van Parcival Hoorn de Lentebazaar georganiseerd. Het thema is dit jaar:

Hé Wereld!

Een multiculturele bazaar, waarbij de activiteiten, het eten en de uitstraling in het teken staan van het leren kennen van andere culturen.

Elk jaar is de Lentebazaar weer een feestje voor ouders, kinderen, (oud)medewerkers en andere belangstellenden. Het is een dag van ontmoeten, gezellig kletsen, spelen, eten en drinken. Er is van alles te doen en te koop en dit jaar wordt het schoolplein omgetoverd tot een echte Souk!

Laat je voor het goede doel onderdompelen in de geuren, kleuren en smaken van de verschillende culturen van onze prachtige wereld!

Waarom organiseren wij een bazaar?

Het primaire doel is een gezellige dag te organiseren voor kinderen, ouders, (oud)medewerkers van de Parcival en andere familieleden of belangstellenden. Daarnaast wordt er op deze dag geld ingezameld voor goede doelen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst van de bazaar gaat voor de helft naar de muzieklessen op school. De andere helft gaat naar het project "Thuis in Hoorn". Dit project heeft als doel: de begeleiding van kinderen van nieuwkomers in Hoorn op sociaal en emotioneel gebied. Pien, sociaal werker en projectleider vertelt: "Kinderen van nieuwkomers krijgen in Hoorn via onderwijs al veel ondersteuning, maar blijven vaak achter op het sociale vlak. Zo hebben zij bijvoorbeeld tot 30 weken bijna tot geen contact met andere kinderen uit hun wijk. Wij richten ons op een warme overdracht naar de moederschool, zorgen dat de nieuwkomerskinderen aan activiteiten deelnemen in hun buurt, zorgen we waar nodig voor een maatje en we gaan straks starten met Rots en Water training om de kinderen zo op sociaal en emotioneel vlak te versterken."

Sponsoren: Marion Buis (www.marionbuis.nl/) Indrukmakers (www.indrukmakers.nl)

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 31 januari 2019

 

Meer nieuws

 

Lentebazaar 2019
Lentebazaar 2019
Parcival
Nachtegaal 146, Hoorn. Postadres: postbus 3019, 1620 GA Hoorn.
Tel. 0229 231011
info@parcival-hoorn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
Parcival
Nachtegaal 146, Hoorn. Postadres: postbus 3019, 1620 GA Hoorn.
Tel. 0229 231011
info@parcival-hoorn.nl
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
NAAR BOVEN