De natuur leer je
beter kennen als
je er middenin loopt.

home

Aanmelden

De juiste school kiezen, is het moeilijkste wat er is. Het belangrijkste is dat u de tijd neemt om zich goed te oriënteren. De school moet namelijk bij uw kind passen en niet andersom.

Om een indruk van onze school te krijgen, bent u welkom op onze Open Dagen, Open speelmiddagen en leerlingenpresentaties. Daarnaast kunt u altijd een afspraak te maken met onze directeur Dick Bruin. Hij laat u graag de school zien en vertelt u alles wat u wilt weten. Bel gerust voor een afspraak: 0229 231011. Of mail ons: info@parcival-hoorn.nl

De Procedure

Kiest u eenmaal voor onze school, dan willen we elkaar eerst wat beter leren kennen. Daarom krijgt u eerst een gesprek met de directeur. We praten dan over uw kind, ons onderwijs en een aantal praktische zaken.

Als uw gevoel nog steeds goed is, neemt de kleuterjuf, enkele weken voordat het kind op school zal komen, contact met u op. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek. Wij stellen dan vragen over uw kind en andersom vertellen wij u alles wat u wilt weten. Als uw kind naar school gaat dan mag u er als ouder de eerste ochtend bij zijn. Vanaf de 4e verjaardag begint uw kind dan in de kleuterklas.

Het aanmelden van oudere kinderen gaat anders. De directeur neemt dan altijd contact op met de ‘huidige school’. De klassenleerkracht maakt kennis met uw kind en hij of zij wordt dan uitgenodigd voor een of meerdere “meeloopdagen”. Zo kan uw kind meteen een indruk krijgen van de klas en de leerkracht. Aan het einde van de ‘meeloopdag(en)’ wordt het besluit genomen of de leerling op school kan komen.

Naam ouders*:
Straat en huisnummer*:
Postcode en woonplaats*:
E-mail adres*:
Telefoonnummer*:
Naam van uw zoon of dochter*:
Jongen/meisje*: Jongen   Meisje
Klas/groep*:
geboortedatum
Uw vraag of opmerking:
   

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Aanmelden
Aanmelden
Parcival
Nachtegaal 146, Hoorn. Postadres: postbus 3019, 1620 GA Hoorn.
Tel. 0229 231011
info@parcival-hoorn.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
Parcival
Nachtegaal 146, Hoorn. Postadres: postbus 3019, 1620 GA Hoorn.
Tel. 0229 231011
info@parcival-hoorn.nl
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
NAAR BOVEN