Academie voor Ouders Hoorn

De Academie voor Ouders Hoorn e.o. biedt komend schooljaar (2017-2018) een cursus aan ter inspiratie en ondersteuning van je taak als opvoeder en het vormgeven van je ouderschap. Hierbij is de antroposofie een belangrijke inspiratiebron.

Voor wie
Deze cursus is voor vaders, moeders, leerkrachten, opvoeders, geïnteresseerden en alle anderen die met kindren werken in heel Noord-Holland en omstreken.

Wanneer
De cursus wordt op een viertal zaterdagen aangeboden. Om 9.30 uur vindt de ontvangst met koffie en thee plaats en om ca 16.00 uur eindigt de cursusdag. In de flyer kun je lezen wanneer de cursusdagen zijn.

Waar
De cursus wordt gegeven op de Westfriese Vrije School Parcival in Hoorn. De Parcivalschool is gevestigd op de Nachtegaal 146, 1628 DJ  Hoorn.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via academievooroudershoorn@gmail.com. Dit kan tot uiterlijk 21 juli 2017.

Voor data, kosten en andere informatie kun je onze flyer bekijken.
Je kunt ook contact met ons opnemen via: academievooroudershoorn@gmail.com
of spreek ons aan op het schoolplein (voor namen zie de flyer).
De website van de overkoepelende organisatie is: www.academie-voor-ouders.nl